Loading

PRIJAVA ZA KONFERENCIJU

PRIJAVA ZA X CONFERENCE

Najveća biznis konferencija u regionu

X CONFERENCE je rezultat višegodišnjeg rada posvećenog tima stručnjaka. Već deset godina smo posvećeni podizanju svesti i inspirisanju pojedinaca da postignu vrhunske rezultate u svim sferama života. X CONFERENCE je događaj kakav do sada niste videli u Srbiji i regionu, ovo je biznis motivaciona konferencija! 

Ova konferencija nije samo događaj, već pravi spektakl. Učesnike očekuju ne samo dobra predavanja, već i nebrojeno iznenađenja koja će učiniti da ova konferencija ostane urezana u sećanje. 

Dobrodošli na X CONFERENCE 2024 – jedinstveni događaj koji će transformisati vašu perspektivu o uspehu i inspirisati vas da dosegnete vrhunce u životu i karijeri. Ova motivaciona konferencija je više od običnog okupljanja, to je iskustvo koje će vas podstaći da prevaziđete granice i ostvarite svoje najveće ambicije. Pridružite se nama na ovom putovanju samoproučavanja i profesionalnog razvoja, gde inspiracija postaje stvarnost. Vidimo se u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Sarajevu i Podgorici!

Listu govornika po gradovima možete pogledati OVDE!

Šta vas čeka na X CONFERENCE? Očekujte najsavremenije koncepte iz sveta biznisa, prezentovane od strane vrhunskih govornika čiji su rezultati zaista impresivni. Ali to nije sve! Ova konferencija nije samo o poslu, već i o neprocenjivim kontaktima, ohrabrujućim pričama o uspehu i nezaboravnim iskustvima koja će vas pokrenuti ka ostvarenju vaših ciljeva.

Da, dobro ste pročitali! X CONFERENCE je ne samo konferencija, već pravi spektakl koji će probuditi vaše najdublje ambicije i podstaći vas da pređete granice onoga što mislite da je moguće.

Zato ne oklevajte! Prijavite se odmah i obezbedite svoje mesto na ovom jedinstvenom događaju. Vaša karta ka uspehu čeka samo na vas!

Spisak govornika po gradovima biće poznat nakon objave svih govornika za X CONFERENCE 2024. 

Gde se konferencija održava? 

Novi Sad – 24. mart 2024. 

Beograd – 31. mart 2024. 

Kragujevac – 13. april 2024. 

Niš – 14. april 2024. 

Podgorica – Maj 2024. (Uskoro će biti poznat tačan datum)  

Sarajevo – Septembar 2024. (Uskoro će biti poznat tačan datum)


Listu govornika po gradovima možete pogledati OVDE

New York, USA - USKORO!

KOTIZACIJE Ušteda do 75%